Tko smo mi

Naša stranica je: https://mip-taxi.hr.

Koje privatne informacije mi prikupljamo i zašto

Komentari

Kada posjetitelji ostave komentare na naštoj stranici mi prikuljamo podatke pokazane u formularu uz posjetiteljevu IP adresu i oznaku programa koji koristite da pristupite našoj stranici kako bi sprijecili spam.

Anonimizirani niz biti će kreiran od vaše email adrese može biti predan Gravatar servisu da provijeri da li ga koristite. Gravatareva polica privatnosti dostupna je: https://automattic.com/privacy/. Nakon što je vaš komentar odobren vaša profilna slika je vidljiva svima na web stranici uz vaš komentar

Kontakt Forme

Naše kontaktne forme samo spremaju informaciju koju nam pošaljete u svrhu toga da vam možemo odgovoriti.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj stranici moguće je da vaše ime, email adresa i web stranica bude spremljena u kolačiće. Ovo je spremljeno da vam bude laše ubuduće kada budete pisali komentar da ne morate iste informacije upisivati. Ovi kolačići traju 1 godinu.

Uključeni Sadržaj sa Stranica Treće Stranke

Postovi na ovoj stranici mogu sadržavati sadržaj sa drugih web stranica(npr. video, slike, članci, itd.). Uključeni sadržaj sa drugih web stranica ponaša se na isti način kao da ste posjetili tu drugu web stranicu.

Te web stranice mogu prikupljati vaše podatke, koristiti kolačiće, uključiti dodatni sadržaj treće stranke i kontrolirati vaše međudjelovanje sa tim sadržajem uključujući praćenje vaše interakcije sa uključenim sadržajem ako imate račun i ulogirani ste na tu web stranicu.

Analitika

Sa Kim Djelimo Vaše Podatke

Zasada samo djelimo podatke sa našim vozaćem.

Koliko Dugo Držimo Vaše Podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodatci zadržani su na neodređeno vrijeme. Ovo je zato da možemo prepoznati i odobriti dodatne komentare automatski umjesto da ih držimo u redu moderiranja.

Gdje Šaljemo Vaše Podatke

Komentari posjetitelja mogu biti provjereni kroz automatski spam detektor servis.

Vaše Kontakt Informacije

Vaše Kontakt Informacije nisu dane nitkome osim vašeg korisničkog imena u recenzijama ili komentarima. Mi nikada nećemo djeliti vaše kontakt informacije.

Kako Štitimo Vaše Podatke

Podadci su spremljeni u bazu podataka i samo naše osoblje ima mogučnost ulogiravanja na našu web stranicu.