Mercedes E-Classe-Avantgarde
Bezvremenska elegancija, već gotovo legendarni komfor, iznimna sigurnost . snažni, ekonomični motori simboli su Mercedes-Benza. Osobito E-klase. Motori su optimizirani i što se tiče potrošnje, i što se tiče snage. Zahvaljujući visokokvalitetnoj unutrašnjosti i nakon duge vožnje, kad stignete na odredište, osjećat ćete se potpuno opušteno. Uz mnogobrojne sustave za sigurnost vožnje koji su ugrađeni u novu E-klasu nije čudno što je dobila epitet najsigurnije E klase ikada.

Uz serijski ATTENTION ASSIST koji analizira ponašanje vozača te već na prvi znak umora savjetuje stanku, u E klasu ugrađuje se preko 70 senzora koji brinu za Vašu sigurnost.

Mercedes Viano-Ambiente Edition
Sa zadovoljstvom Vam nudimo vrhunsku uslugu  prijevoza osoba,koja uključuje vrhunska vozila, opremljena najnovijom tehničkom i sigurnosnom opremom.

Potpuno novi model, komforni Mercedes Viano opremljen ekskluzivnim paketom opreme AMBIENTE EDITION, pružit će jedinstvenu udobnost, diskreciju i ugodne trenutke vožnje.
Mercedes Viano, svojim vrhunskim voznim karakteristikama, a osobito inovativnim rješenjima po pitanju sigurnosti, postavio je nove standarde u klasi velikih vozila visoke putničke klase.

Svojim kapacitetom od 7+1 koje može primiti u svoju luksuznu i prostranu unutrašnjost, ova limuzina među kombijima omogućuje da se pri vožnji osjećate što ugodnije .

Odlična zvučna izolacija i zatamnjena stakla jamstvo su diskrecije, a visokom komforu još k tome pridonose ugrađeni dvostruki klima uređaji, kvalitetni zvučni sistem sa osam zvučnika, udobna kožna putnička sjedala, te ono najbitnije visoka pouzdanost, profesionalnost i kvaliteta vozača.